Follow
Satoshi Hosting

Full-body 3d scan & print studio.


Welkom bij de 3D scan & print studio van DoubleMe3d! Bij ons ben je aan het juiste adres voor een 3D print van jezelf. Een miniatuur jij, een kleine dubbelganger, jij als een 3D poppetje – kortom een exacte kopie van jezelf maar wel kleiner dan je kat!

In onze studio ga je op een draaiplateau staan en terwijl je een aantal rondjes draait wordt je van top tot teen ingescand. Met de resultaten van de scan (duizenden foto’s en laserpuntjes die aan elkaar worden geplakt) maakt onze software een 3D model die wij zullen nabewerken met een soort photoshop voor 3d modellen. Hiermee halen we de “foutjes” uit het ontwerp zoals bijvoorbeeld gaten die ontstaan zijn als de scanner bepaalde delen niet heeft kunnen registreren of het herstellen van andere oneffenheden. Maar ook gebruiken wij de software voor het maken van een borstbeeld of om elementen van verschillende scans met elkaar te combineren zoals bijvoorbeeld jouw hoofd op het lichaam van een gorilla of verzin maar iets leuks! Na het bewerken van de scan kan er worden geprint.

Address: Kruisweg 12, 2665HB, Bleiswijk, Netherlands

Phone: +31 (0)645192581

site link: http://www.doubleme3d.nl/

 

 

recently added [Listed 5119 Bitcoin businesses]

  • 1

Value now

Bitcoin Price Now
     
Updated every 10 minutes
Bitcoin Events

Bitcoin Charts

Bitcoin Charts
Chrissi Nefeli
7bit Casino

Bitcoin:

A Peer-to-Peer Electronic Cash System

The original Bitcoin paper by Satoshi Nakamoto

Bitcoin in the real world

Bitcoin in the real world

Important notice

  • Sign In, Rate, Share your experience, and encourage the bitcoin community to provide and receive better services and goods...