Follow
Satoshi Hosting

Multibrand Fashion Store


No13 is een multibrand fashion store. Dat houdt in dat we verschillende modemerken in huis hebben die allemaal hun eigen "shop" of hoekje in de winkel hebben.

Per merk is de collectie zo samengesteld en uitgebreid dat het merk goed tot z'n recht komt. Wij zorgen er altijd voor de mooiste items en kleurbeelden van de merken te selecteren. Voordeel van dit shop in shop concept is dat u als klant verschillende modieuze merken dicht bijelkaar hebt en ze zo goed met elkaar kunt combineren.

Service: Het shop in shop concept is op zich niets nieuws, kijk maar naar de Bijenkorf, maar bij No13 vullen wij dit concept aan met service. Kennis van stoffen, pasvormen, de collectie en vriendelijke hulp bij uw aankoop, zodat u met de juiste outfit de winkel weer uitgaat. Daarnaast staat er altijd een kop koffie of thee voor u klaar in onze koffiehoek.

Collectie: Onze merken zijn allemaal internationaal en hebben zich al bewezen in de mode branche. Daarnaast wisselen de collecties snel zodat er altijd weer wat nieuws in de winkel te vinden is.

Address: Oude Langendijk 13, Delft, Netherlands

Phone: +31 15 215 0050

site link: http://www.no13.nl/

 

 

recently added [Listed 5119 Bitcoin businesses]

  • 1

Value now

Bitcoin Price Now
     
Updated every 10 minutes
Bitcoin Events

Bitcoin Charts

Bitcoin Charts
Chrissi Nefeli
7bit Casino

Bitcoin:

A Peer-to-Peer Electronic Cash System

The original Bitcoin paper by Satoshi Nakamoto

Bitcoin in the real world

Bitcoin in the real world

Important notice

  • Sign In, Rate, Share your experience, and encourage the bitcoin community to provide and receive better services and goods...